Over ons

Wie is Thee Atelier

Het Thee Atelier is een maatschappelijk en sociaal verantwoordelijke organisatie die zich dagelijks inzet om een perfecte gastvrijheidsbeleving te creëren met producten van hoge kwaliteit. Patricia is erkend thee sommelier en heeft een adviserende rol binnen het Thee Atelier, zij adviseert Stephen op het gebied van algemene theekennis, blends en foodpairing. Stephen heeft meer dan 10 jaar ervaring als bedrijfsadviseur met specialisatie op het gebied van financiën en operations. Hij houdt zich dan ook het meest bezig met de dagelijkse activiteiten van het Thee Atelier. Samen bewaken wij de cultuur, de missie en visie van het Thee Atelier.
Samen hebben wij gestudeerd aan de Hotelschool en hebben binnen de Horeca dan ook onze strepen inmiddels ruimschoots verdiend. Onze droom om dit om te zetten naar iets ‘eigen’ op het eiland dat wij zo lief hebben is voor ons de ultieme droom!

Hopelijk mogen we je snel ontvangen als gast van het Thee Atelier.

Stephen & Patricia

Onze missie en visie

Onze missie het verbinden van een diversiteit aan mensen door middel van een vernieuwend concept met een Caribbean-feel gebaseerd op thee en verwante producten, allemaal van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Het creëren van een huiskamergevoel waarin iedereen zich thuis kan voelen is ons primaire doel. Daarnaast willen we iets betekenen voor het eiland door niet enkel te nemen, maar ook iets (terug) te geven.

Onze visie is gebaseerd op het geloof dat wanneer je een open, warm en vrij gastvrijheidsniveau hanteert waarin je iedereen behandeld als gelijke in combinatie met kwalitatief goede producten en betrokkenheid toont in de breedste zin van het woord; wij een van Curaçaos meest gewaarde Horeca etablissement kunnen worden. Met ons thema ‘spread the tea love” hopen wij op een dag het hele Caribisch gebied te verblijden met onze gastvrijheid en kwaliteitsproducten.

Horeca Advies en Thee Sommelier

We zijn niet alleen in privé partners maar ook op zakelijk gebied vullen we elkaar naadloos aan. De kennis van gastvrijheid in combinatie met het zijn van erkend Thee Sommelier maken Patricia als adviseur van cruciaal belang voor het Thee Atelier. De combinatie met de kennis van Stephen als Bedrijfs- en Horeca adviseur met specialisatie financiën en operations, maken ons een sterk team. Daarnaast biedt Stephen zich ook aan als adviseur voor organisaties buiten het Thee Atelier om en begeleidt hij kansarmere met enige regelmaat belangeloos is het opstarten van hun eigen onderneming. (www.demandadvisory.com)